Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου μισή κονσέρβα μανιτάρια
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί
- 300ml κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές γαλλική μουστάρδα
- 2 – 3 κ.σ. βούτυρο για το σωτάρισμα ξερό μαιντανό
- αλάτι-πιπέρι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το σωτάρουμε στο βούτυρο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια σε φέτες.
Σβήνουμε με το κρασί κι αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοολ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα,το κάρυ και στο τέλος την κρέμα γάλακτος.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Πριν κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε το μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου