Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Σπαγγέτι καρμπονάρα αυθεντικη.(χωρις κρεμα)

σελίδα εικόνα καρμπονάρα

Συστατικά

  • 400 G. Μακαρόνια
  • 150γρ μπέικον
  • 4 Αυγά
  • 100 G. Τριμμένο Πεκορίνο Romano
  • Ένα Κουταλάκι Του Γλυκού Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο
  • Αλάτι Για Γεύση
  • Τριμμένο Μαύρο Πιπέρ


Προετοιμασία:

Κόψτε το μπέικον σε λωρίδες.

  1. βραζετε τα μακαρόνια σε άφθονο ελαφρά αλατισμένο νερό.
  2. Χτυπάμε τα αυγά με το τυρί σε ένα μπολ αρκετα μεγαλο το οποιο θα χωραει και τα ζυμαρικά.
  3. Σοτάρετε το μπέικον στο λάδι σε μέτρια φωτιά σε ένα τηγάνι, προσπαθώντας να μην στεγνώσει.
  4. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια, σοτάρουμε ένα λεπτό μέσα στο τηγάνι με το μπέικον. Ρίχνουμε στο μπολ με τα αυγά, και άρχιστε να ανακατευετε γρήγορα και με ελάχιστη ενέργεια? με αυτόν τον τρόπο τα αυγά θα συγχώνευτουν με τα αλλα υλικα χωρισ να μαγειρευτουν  και θα γίνει μια λεία πάστα χωρίς σβώλους.
  5. Σερβίρετε αμέσως σπαγγέτι καρμπονάρα , και πασπαλίζετε κάθε πιάτο με το μαύρο τριμμενο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου