Υλικά
Για 4-6 άτομα
500 γραμμάρια φέτα μαλακή
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν
3 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
6 πιπεριές Φλωρίνης
Εκτέλεση
Προσέχουμε η φέτα που θα αγοράσουμε να είναι μαλακή και υγρή για να λιώσει με τα υπόλοιπα υλικά.
Στραγγίζουμε με ένα απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές.
Βάζουμε σε ένα μπολ, τη φέτα, τις πιπεριές, μαζί με 3 σκελίδες σκόρδο, 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν και ½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο.
Τα χτυπάμε με τους κόφτες του μίξερ και τα πολτοποιούμε.
Μόλις είναι η έτοιμη η σος είναι έτοιμη, τη βάζω στο ψυγείο να παγώσει.
Τρώγεται κρύα και συνδυάζεται με ψωμί ή με πίτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου