θα χρειαστείτε:
1 κεσεδακι γιαούρτι
• 1 κ.γ. μουστάρδα
• 1 κ.σ. μέλι
• 1 κ. σ. ξύδι
• ½ σφηνάκι νερό
• 1 ½ σφηνάκι ελαιόλαδο
• 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
• Λίγο αλάτι και πιπέρι
• 1 κ.σ. μέλι
• 1 κ. σ. ξύδι
• ½ σφηνάκι νερό
• 1 ½ σφηνάκι ελαιόλαδο
• 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
• Λίγο αλάτι και πιπέρι
Πώς θα τη φτιάξετε:
Ρίχνετε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα.
Τοποθετήστε το μείγμα για λίγα λεπτά στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου