ΥΛΙΚΑ
• Μια συσκευασία γάλα καρύδας (400 gr)
• 1 συσκευασία άνθος αραβοσίτου με γεύση μπανάνα (από πολυσυσκευασία)
• 3 ώριμες μπανάνες
• 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
• 100 gr σοκολάτα κουβερτούρα
• 1 συσκευασία μπισκότα digestive
• 1/2 φλ.τσ. φυτική μαργαρίνη
• Τρούφα για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε.
• Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη.
• Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
• Περιχύνουμε με το μείγμα τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε.
• Στρώνουμε ένα πυρέξ με την παραπάνω "ζύμη" και προσπαθούμε να καλύψουμε τη βάση και τα πλάγια του.
• Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις στρώνουμε πάνω από την παραπάνω "ζύμη".
• Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας και το ανακατεύουμε λίγο μέχρι να πάρει μια βράση.
• Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να καταφέρουμε μια ομοιογενή κρέμα.
• Τοποθετούμε την κρέμα πάνω από τις μπανάνες.
• Πασπαλίζουμε με την τρούφα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου