Θα χρειαστούμε (για μια μακρόστενη φόρμα 20×13):
Μίγμα στερεών:
- 2 κούπες αλεύρι ολικής άλεσης
- 2 κ. γλυκού baking powder
- 1 κούπα ψιλοκομμένο σπανάκι
- 1 κούπα ψιλοκομμένο kale (αφαιρέστε τα κοτσάνια πριν το κόψετε!)
- ½ κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό
- ¼ κούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
- ¼ κούπας ψιλοκομμένο άνηθο
- 150γρ. φέτα
Μίγμα υγρών:
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο (περίπου 200γρ.)
- 2 αυγά
- ½ κούπα ελαιόλαδο
Πώς το φτιάχνουμε:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175ºC.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα στέρεα υλικά & σε ένα άλλο μπολ τα υλικά του μίγματος υγρών.
- Προσθέτουμε το μίγμα των υγρών στο μίγμα των στερεών και ανακατεύουμε με το χέρι ελαφρά, να αναμιχθούν καλά τα υλικά.
- Γεμίζουμε τη φόρμα μας και ψήνουμε για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι το μαχαίρι με το οποίο θα το τρυπήσουμε για να δούμε αν είναι έτοιμο να βγαίνει στεγνό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου