Συστατικά
- 400 Γραμμάρια Λάχανο
- 100 Γραμμάρια Γιαούρτι Ελληνικά
- 50 Γραμμάρια Καρότο
- 1 Κουταλάκι Του Γλυκού Μουστάρδα Κίτρινο
- 1 Βουτιά Της Σούπας Μηλόξυδο (Ή Βαλσαμικό Ξύδι Από Τη Μόντενα)
- 1 Κουταλάκι Του Γλυκού Σπόρους Σέλινου
- Μισό Κουταλάκι Του Γλυκού Ζάχαρη
- 1 Πρέζα Αλάτι
- 1 Πρέζα Μαύρο Πιπέρι
Προετοιμασία
- Πλύνετε το καρότο και το λάχανο και το κόβουμε σε λωρίδες.
- Συνδυάστε σε ένα μπολ το ελληνικό γιαούρτι, το κίτρινομουστάρδα, τη ζάχαρη, το ξίδι μηλίτη μήλων, σπόρους σέλινο, αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέστε τα λαχανικά στο μπολ και ανακατεύουμε καλά με ομοιόμορφα όλες τις σεζόν.
- Καλύψτε και να κρατήσει στο ψυγείο λίγες ώρες πριν από την κατανάλωση.
Παραλλαγή:
αντί του γιαουρτιού που χρησιμοποιούνται στις σπιτικές μαγιονέζα
Αν σας αρέσει το λάχανο σε σαλάτες επίσης να δοκιμάσετε τη συνταγή σαλάτα κουνουπίδι και μπρόκολο με αντσούγιες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου