Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Γεμιστές πιπεριες με σος γιαουρτιού

ΥΛΙΚΑ για 10 γεμιστά
10 πιπεριές πολύχρωμες
500 γρμ μοσχαρίσιο κιμά
μισή κούπα ρύζι καρολίνα
1 πιπεριά Φλωρίνης
συσκευασία χυμό ντομάτας
1 κρεμμύδι
1 ζωμό βοδινού σε μορφή ζελέ
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε βράζοντας σε ένα κατσαρολάκι το ρύζι μας.Στο χρόνο αυτό,καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά,όχι πολύ ψιλοκομμένα.Στη συνέχεια τα σωτάρουμε σε ελαιόλαδο,σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τον κιμά.Όταν σωταριστεί ελαφρώς,προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και λίγο αργότερα το ζωμό.Τα αφήνουμε να βράσουν μαζί.
ΥΛΙΚΑ για τη σως
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 κσ μουστάρδα
1 κγ μέλι
1 κγ πάπρικα
1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Δεν έχουμε παρά να ανακατέψουμε τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολάκι και να σερβίρουμε τη σως επάνω στις καυτές πιπεριές,ώστε η σως να πάρει τη θερμοκρασία του φαγητού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου