Κολοκυθάκια Fritters
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ...
- 5 αυγά
- 5 κολοκυθάκια είναι λεπτή τριμμένο
- 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 5 κουταλιές της σούπας τριμμένο πεκορίνο
- Μαγειρικό αλάτι
- Ψεκάστε πιπέρι
- Ελαιόλαδο
ΑΣ ΠΆΡΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΕΊΡΕΜΑ ...
- Προσθήκη μαγειρικό αλάτι με τα τριμμένα κολοκυθάκια.
- Μετά από 10 λεπτά φτιαρίζω χούφτες του μίγματος και συμπίεση όλο το νερό έξω
- Χτυπάμε τα αυγά καλά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, αλεύρι που φουσκώνει, αλεύρι και το τυρί.
- Συνδυάστε τα κολοκυθάκια στο ίδιο μπολ και ανακατέψτε καλά.
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο. Μόλις είναι έτοιμη, χαμηλώστε τη φωτιά λίγο έτσι ώστε το λάδι δεν καίγεται τις τηγανίτες.
- Πάρτε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας μείγμα και ρίξτε το στο τηγάνι.
- Μαγειρέψτε σε κάθε πλευρά του τεμαχίζω για λίγο περισσότερο από ένα λεπτό ή μέχρι να ροδίσουν.
- Μεταφορά σε μια πιατέλα / δίσκο, ενώ είναι ακόμη ζεστό και πασπαλίζουμε τριμμένο Pecorino στην κορυφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου