Συμπληρώνει τέλεια μπριζόλα στη σχάρα, ψητές πατάτες και πρακτικά οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας λαχανικά!
τι θα χρειαστείτε
- ½ φλιτζάνι (1 ραβδί) ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- ¼ φλιτζάνι μπλε τυρί, τριμμένο
- ¼ κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο δεντρολίβανο ή θυμάρι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- ας το κάνουμε
- Σε ένα μεγάλο μπολ, πουρέ μαλακωμένο βούτυρο με ένα πιρούνι ή κρέμα το βούτυρο με τη χρήση του συνημμένου κουπί ενός μίξερ. Προσθέστε το μπλε τυρί θραύση του τότε ανακατεύουμε μέχρι η μπλε τυρί είναι πλήρως ενσωματωμένο με το βούτυρο.Προσθέστε τα βότανα, το σκόρδο σε σκόνη και πιπέρι, ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Βάλτε ένα 12 "μακρύ κομμάτι πλαστικό περιτύλιγμα σε όλον τον πάγκο και ανάχωμα το βούτυρο στο κέντρο. Διπλώστε τις πλευρές του πλαστικού πάνω από την κορυφή του βουτύρου και πιέστε το απαλά για να σχηματίσουν σε έναν κύλινδρο. Στρίψτε τα άκρα του πλαστικού περιτυλίγματος για να σφίξετε το περιτύλιγμα από το βούτυρο, σχεδόν σαν να κάνει ένα λουκάνικο.
- Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει, στη συνέχεια, ξεδιπλώνω και κόψτε το βούτυρο σε φέτες.Τοποθετήστε το μπλε τυρί βούτυρο πάνω από φρέσκα μπριζόλα σχάρας, λαχανικά βρασμένα στον ατμό, ψητές πατάτες, ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Απολαμβάνω!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου