Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σάλτσα Μπάρμπεκιου (BBQ)

Σάλτσα Μπάρμπεκιου (BBQ)
Υλικά
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη χαμηλών λιπαρών
1 ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο πολύ ψιλοκομμένες ή πολτοποιημένες
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού, κοφτό, κόκκινο καυτερό πιπέρι
4 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας κόκκινο ξύδι
4 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
1 φλιτζάνι κέτσαπ
2 φλιτζάνια νερό
1 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο
Εκτέλεση
Βάλτε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατέψτε καλά. Σιγοβράστε σε μέτρια φωτιά για 30-40 λεπτά, ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα. Αν θέλετε η σάλτσα να γίνει πιο πηχτή, αφήστε τη λίγο περισσότερο στη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου