Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πιπερόπιτα

Πιπερόπιτα
ΥΛΙΚΑ
3 1/4 φλιτζάνι γάλα
200 γρ. τυρί τριμμένη φέτα
1 πακέτο φύλλο κρούστας
2 κύβοι  μυρωδικών "ΣΚΟΡΔΟ & ΚΡΕΜΜΥΔΙ"
1 φλιτζάνι λάδι
1 καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους μελιτζάνα
500 γρ. ψιλοκομμένες σε διάφορα χρώματα πιπεριές
1 Φάκελο 85 gr (μικρό) σάλτσα μπεσαμέλ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε 1/2 φλιτζάνι από το λάδι και σωτάρετε τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν λίγο. Προσθέτετε και τη μελιτζάνα και ανακατεύετε καλά.  Όταν σωταρισθούν χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τη φέτα.  Όταν η φέτα αρχίσει να λειώνει προσθέτετε και τους Κύβους Μυρωδικών και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν τελείως. Αφήνετε το μίγμα να κρυώσει. Στο μεταξύ φτιάχνετε τη Μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και την ανακατεύετε με το μίγμα της πιπεριάς. Στρώνετε σε ταψί με τα μισά Φύλλα Κρούστας KNORR αφού τα αλείψετε καλά με λάδι. Απλώνετε μέσα, καλά τη κρέμα με τις πιπεριές και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα φύλλα
και αυτά αλειμμένα καλά με το υπόλοιπο λάδι. Χαράζετε την πίτα και τη βάζετε σε προθερμασμένο

φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου