1 κουτί μορφατ (φυτική κρέμα)
1 κουτί ζαχαρουχο γάλα απο ψυγειο 1 κουτί γάλα εβαπορε παγωμενο σχεδόν όχι τελειως από την καταψυξη
1 βανιλια 1 κ. σ μελι
1 κουταλια ζαχαρη
1 σφηνακι λικέρ της αρεσκείας σας (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Με τη σειρα που λεω τα υλικά στο μιξερ καλο χτυπημα.10 με 15'και στην καταψυξη. Σε δύο ώρες το βγάζουμε από την κατάψυξη και το ξαναχτυπάμε να αφρατεψει και να μην κρυσταλωσει Ξανάβάζουμε στην κατάψυξη για 8 με 10 ώρες και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου