Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Παρφε παγωτό (εύκολη συνταγή)


θεϊκό παγωτό 
Συνταγή :
1 κουτί Καραμελωμένο ζαχαρουχο γάλα 
1 κουτί γάλα εβαπορε 
1 κουτί σαντιγί 500γρ στην πράσινη (χάρτινη) συσκευασία  η 2 κουτιά μορφατ. 
3κ.σ.σταγονες κουβερτουρα. 1 φλιτζάνι ξηρούς καρπούςτης αρεσκείας σας. 
2κ.σ μελι 
Λίγο σιρόπι βύσσινο 
1 βανιλια
1 φακελάκι ζάχαρη βανιλια 
Εκτέλεση 
Τα γάλατα και η κρέμα πρέπει να είναι πολύ κρύα από το ψυγείο. χτύπαμε με σειρά γύρω στο 20λεπτο κρέμα, ζαχαρουχο, εβαπορέ, πρόσθετουμε σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς και το σιρόπι βύσσινο Βάζουμε το μείγμα σε μπωλ και στην κατάψυξη για 8 με 10 ώρες και δεν το ξαναχτυπάμε ενδιάμεσα δεν χρειάζεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου