Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

pasta aglio olio peperoncino


Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια Νο6
4 σκελίδες σκόρδο 
1 πιπεριά τσίλι 
1φλυτζανι ελαιόλαδο 
2κ.σ ψιλοκομμένα μαιδανο 
1 φλιτζάνι καρύδια χοντρόσπασμένα 
1/2 κ.γ Δεντρολίβανο 
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 
Εκτελεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. 
Σέ φαρδύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο το σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες,και το τσίλι ψιλοκομμένα,και σωταρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γυαλίσει το σκόρδο και να βγάλει τα άρωματα του, όχι όμως να καεί. Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε 
Σε ένα άλλο τηγάνι σωταρουμε ελαφρά τά καρύδια με το Δεντρολίβανο και πασπαλιζουμε τα ζυμαρικά μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου