Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Λιαστή ντομάτα (στο φούρνο)


Υλικά 
20 περιπου ντοματινια 
Ελαιόλαδο 
Ρίγανη 
Βασιλικό φρέσκο 
Αλάτι. 
Εκτέλεση 
Αφαιρούμε από τα ντοματινια το κοτσανακι και κόβουμε στη μέση. Απλώνουμε πάνω στη σχάρα του φούρνου πασπαλίζουμε με λίγο ζάχαρη και λίγο αλάτι και ψήνουμε στο φούρνο στους 90 βαθμούς Κελσίου για 3 με 4 ώρες
. Βγάζουμε τα ντοματινια από το φούρνο και τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο. Αλατιζουμε προσθέτουμε λίγο ρίγανη και μερικά φυλλα βασιλικό φρέσκα.Ζεσταινουμε λίγο το ελαιόλαδο και το ρίχνουμε στο βάζο να σκεπαστουν οι ντοματες. 
Κλείνουμε στο βάζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου