Κυριακή 24 Μαΐου 2020

λουκανοπιτακια

1 φύλλο σφολιάτας 
Για την γεμιση για τα λουκανικοπιτακια:
1 συσκευασια λουκανικα γαλοπουλας ή κοτοπουλου ή οτι σας αρεσει αλεσμενα οχι πολυ στο μουλτιν να υπαρχουν κομματακια
300γρ γραβιερα
150 γρ μαγιονεζα
1 αυγο λιγο πιπερι
Εκτελεση 
Τα ανακατευουμε ολα μαζι για να γινει η γεμιση οποτε ανοιγουμε τα φυλλα σφολιατας τα κοβουμε σε τετραγωνακια μεσαιου μεγεθους βαζουμε με κουταλακι του γλυκου γεμιση σε καθε τετραγωνακι κ κλεινουμε με ενα πηρουνι πατωντας γυρω γυρω.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 10 με 15 λεπτα εαν ροδοκοκκινησουν τα βγαζουμε ειναι ετοιμα.
Τα κοτοπιτακια κ τα λουκανικοπιτακια τα αλοιφουμε με αυγο πριν τα βαλουμε για ψησιμο..Καλη επιτυχια κ καλη σας ορεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου