Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Λικέρ μοσχογερανο (αμπαροριζα) με κόκκινο κρασί

1.5 λίτρο κρασί κόκκινο ημίγλυκο-
500 γρ ζάχαρη 
-καμια δεκαριά γαρύφαλλα -
δυο ξυλάκια κανέλας φλούδα 
από δύο πορτοκάλια:
Εκτέλεση :
ζεσταίνουμε το κρασί με την ζάχαρη όχι να βράσει να λιώσει απλά η ζάχαρη μας αφήνουμε να κρυώσει και μετά βάζουμε σε γυάλα όλα τα υλικά και την αμπαροριζα φυσικά ένα ματσάκι να είναι καμιά δεκαριά φουντακια (πλυμένα και στεγνά) κλείνουμε και αφήνουμε σε δροσερό μέρος για 15 ημέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου