Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Σαλάτα του Καίσαρα Η ΣΑΛΤΣΑ

Υλικά για το Caesar Dressing:
2 κ.σ μαγιονεζα 
4 τεμ. Φιλέτα αντζούγιες 
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν
2 σκελίδες σκόρδου, 
1/4 φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό λεμονιού (περίπου 1 μεγάλο λεμόνι)
1/2κ. γ αλάτι 
1/2 κ. σ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 φλιτζάνι πολύ ελαφρύ ελαιόλαδο (όχι έξτρα παρθένο)
1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη 

Πώς να φτιάξετε σάλτσα σαλάτας Caesar:
Βάζουμε στο μπλέντερ :
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, 2 σκελίδες σκόρδο τις αντζούγιες 
το λεμόνι το αλάτι και το πιπέρι (Όλα εκτός από το λάδι και την παρμεζάνα )
2. Χτύπαμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα λειο και καλά αναμειγμένο. Ενώ συνεχίζουμε να δουλεύουμε το μπλέντερ ρίχνουμε σιγά σιγά με ροή το λάδι Δουλεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να είναι παχιά και κρεμώδες.
Τέλος Προσθέστε την τριμμενη παρμεζάνα και πατήστε 5 ή 6 φορές το μπλέντερ να ενσωματωθεί και αυτή και η σάλτσα είναι έτοιμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου