Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Γιαουρτοπιτα με ινδοκαρυδο

Γιαουρτοπιτα με ινδοκάρυδο
 ελαφρύ και πεντανοστιμο
Παραδοσιακό γλυκό αφρός πραγματικά. 
Υλικά
4 αυγά
1 κούπα ζάχαρη 
1-1/2 κούπα αλεύρι φαρίνα
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
1 κούπα αραβοσιτελαιο
1 φακελάκι μπέικιν
3 βανίλιες
Ξύσμα από 1 λεμόνι
140 gr ινδοκαρυδο( 1 σακουλάκι) 

Σιρόπι
2-1/2 κούπες ζάχαρη
3 κούπες νερό
Φλούδα και χυμό από μισό λεμόνι
Το Βράζουμε για 7 λεπτά

Χτυπαμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν προσθέτουμε. γιαούρτι καλαμποκελαιο. αρώματα και γίνεται σαν κρέμα. Τέλος προσθέτουμε και τα στερεά υλικά αλεύρι. Καρύδι κ.λ.π απλωνουμε με σπάτουλα σε λαδωμένο ταψί ψήνουμε στις αντιστάσεις 180 για 35 με 40 λεπτά το ταψί 25 χ 35 η κούπα είναι 230 μλ
Σιροπιαζουμε με Χλιαρό σιρόπι και ζεστό γλυκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου