Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ


1 κουπα βουτυρο μαλακο
1 1/2 ποτηρι ζαχαρη
1 κουπα γαλα
6 αυγα
1 ποτηρι σιμιγδαλι ψιλο
2 ποτηρια ινδικη καρυδα
1 ποτηρι αλευρι
2 κουτ γλυκου μπεικιν παουντερ

Για το σιροπι
3 ποτηρια νερο
2 1/2 ποτηρια ζαχαρη
Βραζουμς για 4' το σιροπι κ το αφηνουμε να κρυωσει καλα. ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ-ΖΕΣΤΟ ΓΛΥΚΟ.

Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο με τη ζαχαρη καλα. Προσθετουμε ενα ενα τα αυγα. Μετα το γαλα κ στη συνεχεια ολα τα υπολοιπα υλικα με τελευταιο το αλευρι στο οποιο εχουμε ριξει το μπεικιν. Εγω εβαλα σε 30αρα αποσπωμενη φορμα βουτυρωμενη. Μπορειτε κ σε πυρεξ. Ψηνω σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 στις αντιστασεις στη μεση του φουρνου για μια ωρα. Μολις βγει το γλυκο το σιροπιαζουμε αμεσως με το κρυο σιροπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου