Σαλάτα με λάχανο, καρότο και ντρέσινγκ γιαουρτιού
Υλικά:
• 1 μικρό λάχανο, ψιλοκομμένο
• 2 καρότα
• 2 κ.σ άνηθο
• 3 κ.σ μαϊντανό
Για το ντρέσινγκ
• 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
• ½ σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
• 2 κ.γ μέλι
• 3 κ.σ χυμό λεμονιού
Εκτέλεση:
1) Ανακατεύετε καλά το γιαούρτι, το μέλι, το χυμό λεμονιού και το σκόρδο σ’ ένα μπολ.
2) Ρίχνετε μέσα τα λαχανικά και τα ανακατεύετε με το ντρέσινγκ.
3) Προσθέτετε τον άνηθο και το μαϊντανό και ανακατεύετε ξανά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου