Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

#συνταγολογeιο //Μποξας αρνισιος.

Υλικά
1 αρνίσια συκωταριά από μικρό σφαγιο. 
1 μπόλια αρνίσια. 
1 πρασινη πιπερια
1 κόκκινη πιπεριά. 
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 
Αλάτι και πιπέρι
Λιγο ριγανη
1 λεμόνι το χυμό του. 
Εκτέλεση 
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια μπουκιές τα εντόσθια πλένουμε με κρύο νερό και στραγγιζουμε καλά. 
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλατοπιπερο, τις πιπεριές, κομμένες, το σκόρδο και ανακατεύουμε. Απλώνουμε στο τραπέζι τη μπόλια και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Γεμιζουμε τη μπόλια με ποσότητα από τη συκωταρια και το κλείνουμε σαν πουγκί,και δένουμε με ένα κομμάτι σπαγγο. Συνεχίζουμε και με τα υπολοιπα. Ψήνουμε στο φουρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για μιση ωρα περιπου Σερβίρουμε πασπαλιζωντας με ριγανη.
#συνταγολογeιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου