1 ρολό χοιρινό
Χυμός από 2 πορτοκάλια
Μισό λεμόνι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κούπες νερό
1kg πατάτες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 κ.σ μουστάρδα.
Αλάτι και πιπέρι
— Εκτέλεση —
Τοποθετούμε το ρολό στη γάστρα και το περιχύνουμε με το λάδι και τους χυμούς από τα πορτοκάλια και το λεμόνι.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας και τις βάζουμε και αυτές στη γάστρα.. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί με τις πατατες, προσθέτουμε το νερό και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε στους 200βαθμούς για μιαμιση ώρα περίπου να μαλακώσει και να ροδισει το κρέας και οι πατατες.Τσσεκάρουμε τη γάστρα κατά διαστήματα μας σε περίπτωση που σωθούν τα υγρά,να συμπληρώσουμε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη
#συνταγολογeιο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου