-Υλικά
6 ντομάτες ή 20 ντοματίνια
1 κρεμμύδι
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι δυόσμο
2 αβγά
2 φλυτζάνια αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι-πιπέρι
-Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι,τον μαϊντανό και τον δυόσμο
Κόβουμε την ντομάτα στα 4 ή τα ντοματίνια στα 2, με ένα κουτάλι αφαιρόυμε τα σπόρια και ψιλοκόβουμε τη σάρκα
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά το μίγμα
Αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο
Σε καύτο λάδι ρίχνουμε κουταλιές απο το μίγμα, τηγανίζουμε και τα γυρίζουμε εως ότου πάρουν "χρυσό" χρώμα και απο τις 2 πλευρές
Βγάζουμε και τοποθετούμε τους κεφτέδες μας σε απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου