Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

“ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ”


-Υλικά
6 ντομάτες ή 20 ντοματίνια
1 κρεμμύδι
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι δυόσμο
2 αβγά
2 φλυτζάνια αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι-πιπέρι
-Εκτέλεση
 
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι,τον μαϊντανό και τον δυόσμο
 
Κόβουμε την ντομάτα στα 4 ή τα ντοματίνια στα 2, με ένα κουτάλι αφαιρόυμε τα σπόρια και ψιλοκόβουμε τη σάρκα
 
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά το μίγμα
Αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο
Σε καύτο λάδι ρίχνουμε κουταλιές απο το μίγμα, τηγανίζουμε και τα γυρίζουμε εως ότου πάρουν "χρυσό" χρώμα και απο τις 2 πλευρές
Βγάζουμε και τοποθετούμε τους κεφτέδες μας σε απορροφητικό χαρτί.


“ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ”
-Υλικά
6 ντομάτες ή 20 ντοματίνια
1 κρεμμύδι
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι  δυόσμο
2 αβγά
2 φλυτζάνια αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι-πιπέρι
-Εκτέλεση 
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι,τον μαϊντανό και τον δυόσμο 
Κόβουμε την ντομάτα στα 4 ή τα ντοματίνια στα 2, με ένα κουτάλι αφαιρόυμε τα σπόρια και ψιλοκόβουμε τη σάρκα 
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε  καλά το μίγμα
Αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο
Σε καύτο λάδι ρίχνουμε  κουταλιές απο το μίγμα,  τηγανίζουμε και τα γυρίζουμε εως ότου πάρουν "χρυσό"  χρώμα και απο τις 2 πλευρές
Βγάζουμε και τοποθετούμε τους κεφτέδες μας σε απορροφητικό χαρτί.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου