ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλο
χωριάτικο λουκάνικο
1 ποτήρι κρασιού
λευκό κρασί
χυμό από 2
πορτοκάλια
δεντρολίβανο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι
βάζουμε το λουκάνικο με ελάχιστο λάδι και το σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές.
Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το πορτοκάλι και το δεντρολίβανο. Χαμηλώνουμε
τη φωτιά και βάζουμε το καπάκι. Αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να δέσει η
σάλτσα, γυρνώντας το 2 φορές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου