1 κιλό μύδια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 λεμόνι το χυμό του
1 σφηνάκι λευκό κρασί
Μισο κ..γ μουστάρδα
1 κλαράκι σέλερι ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Μιση ντομάτα ψιλοκομμενη καρέ
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι μαιδανο για γαρνίρισμα.
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μύδια από το γένι, και πλένουμε καλά. Αν κάποια είναι ανοιχτά τα πετάμε.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά.
Ρίχνουμε και τα μύδια κλείνουμε το καπάκι και βράζουμε μέχρι να ανοίξουν όλα τα μύδια 5 - 6 λεπτά περίπου. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το μαιδανο. Σερβίρουμε με το ζουμάκι τους και ψρυγανισμενο ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου