ΥΛΙΚΑ
1 κιλό περίπου φρέσκο γαυρο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κ.γ Δεντρολίβανο ξερό
1 κ.γ ρίγανη
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 ντομάτα ώριμη ψιλοκομμένη
Λίγο μαιδανο ψιλοκομμένο
1 κλαράκι σέλινο ψιλοκομμένο
1 λεμόνι το χυμό του
Εκτέλεση
Λαδωνω ένα ταψί. Καθαρίζουμε και πλένουμε το γαυρο. (Εγώ τον έκανα και φιλέτο.) τον απλώνουμε στο ταψί. Αλατοπιπερώνουμε, και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Όπως κρεμμύδι, σκόρδο, κ.λ.π. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου