ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΕΙΟ
Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015
χαλβάs Φαρσάλων
Υλικά:
Για ταψί 33εκ.
2 λίτρα νερό
500γρ. βούτυρο
1100γρ. ζάχαρη για το μείγμα
400γρ. ζάχαρη για την καραμέλα
600γρ. κορν φλάουερ
225γρ. αμύγδαλα
παρακάτω βίντεο>>>>>>>
εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου