Υλικά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
2 κ.σ. σόγια σως
1 κ.γ. άνηθο
2 αυγά βραστά
4 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε φέτες
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Βράζετε τα αυγά για 10-15 λεπτά.
- Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα κόβετε σε φέτες.
- Αφαιρείτε το νερό από τον τόνο.
- Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βάζετε μέσα τον τόνο, τα αγγουράκια τουρσί και το κρεμμύδι.
- Αλατίζετε, προσθέτετε ελαιόλαδο και σόγια σως.
- Ανακατεύετε πολύ καλά και πασπαλίζετε με άνηθο.
- Τέλος τοποθετείτε από πάνω τα βραστά αυγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου