Γεμιστές πατάτες με μανιτάρια και μπρόκολο
Συστατικά:
4 μεγάλες πατάτες
4 με Λ. Λάδι
1 μικρό κεφάλι μπρόκολο
200γρ καφέ μανιτάρια
2 κόκκινες πιπεριές
2 με Λ. Μαγιονέζα
1 σκελίδα σκόρδο
1-2 κλωναράκια θυμάρι
13:00 Λ. Μαλακό μουστάρδα
'50 τυρί
αλάτι και πιπέρι
4 με Λ. Λάδι
1 μικρό κεφάλι μπρόκολο
200γρ καφέ μανιτάρια
2 κόκκινες πιπεριές
2 με Λ. Μαγιονέζα
1 σκελίδα σκόρδο
1-2 κλωναράκια θυμάρι
13:00 Λ. Μαλακό μουστάρδα
'50 τυρί
αλάτι και πιπέρι
Προετοιμασία:
1
| Οι πατάτες πλένονται και hemisected σε μήκος. Απλώστε με 2. Λ Oil, αρωματισμένο με αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε περίπου 50 λεπτά σε προθερμασμένο 180 μοίρες ανεμιστήρας του φούρνου. | |
2
| Μπρόκολο δάκρυ. Οι πιπεριές καθαρίζονται και κόβονται σε λωρίδες. | |
3
| Τα μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα natanko. | |
4
| Τα λαχανικά που καλύπτεται με το υπόλοιπο λάδι, αρωματισμένο με αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε 10-15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. | |
5
| Αφαιρέστε και αρωματισμένο με μαγιονέζα, μουστάρδα αναδεύεται με, θρυμματισμένο θυμάρι και θρυμματισμένο σκόρδο πάστα. | |
6
| Χαράξτε τις πατάτες και συμπληρώθηκε με μείγμα λαχανικών. | |
7
| Σκαλισμένα από πατάτες αναμιγνύεται με τριμμένο τυρί. | |
8
| Ανακατέψτε και κατανεμήθηκε παραπάνω. | |
9
| Οι Πατάτες γεμιστές ψήνονται πάνω σύρμα για περίπου 7 λεπτά και σερβίρετε. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου