Το λαβράκι ... αλλιώς!
Υλικά:
2 λαβράκια
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κονκασέ
μαιντανό
αλάτι
μπούκοβο
ελαιόλαδο
μπαχάρι
δάφνη
Εκτέλεση:
-Σε αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί καλά, τοποθετούμε τα ψαράκια μας, αφού τα έχουμε αλατίσει. Θέλουμε να πάρουν καλό χρώμα και να κάνουν κρούστα στο δέρμα τους.
-Βγάζουμε τα ψαράκια μας προσεκτικά από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Στο ίδιο τηγάνι, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και να γυαλίζουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και μυρωδικά μας και τέλος το κονκασέ μας. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
- Περιχύνουμε τα ψαράκια μας με την σάλτσα που έχουμε φτιάξει και σε καλά προθερμασμένο φούρνο, ψήνουμε για 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου