ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού ...
6 κουταλιές της σούπας κονιάκ
ξύσμα πορτοκαλιού
1 και 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό
3 κουταλάκια του γλ.μπεικιν
1 κουταλάκι σόδα
σουσάμι για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού και του λεμονιού,το κονιάκ,το ξύσμα πορτοκαλιού και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι αφού πρώτα το έχουμε ανακατέψει με το μπεικιν και τη σόδα.Αφού τα ζυμώσουμε πλάθουμε τα κουλουράκια και τα βουτάμε στο σουσάμι.Τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20-30 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 και 1/2 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού ...
6 κουταλιές της σούπας κονιάκ
ξύσμα πορτοκαλιού
1 και 1/2 κιλό αλεύρι μαλακό
3 κουταλάκια του γλ.μπεικιν
1 κουταλάκι σόδα
σουσάμι για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το χυμό του πορτοκαλιού και του λεμονιού,το κονιάκ,το ξύσμα πορτοκαλιού και στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι αφού πρώτα το έχουμε ανακατέψει με το μπεικιν και τη σόδα.Αφού τα ζυμώσουμε πλάθουμε τα κουλουράκια και τα βουτάμε στο σουσάμι.Τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20-30 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου