Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Ντιπ αυγoυ

Ντιπ αυγoυ(Σαλάτα η΄ Σάντουιτς)
ΥΛΙΚΑ:
9 αυγά
3κ.σ. γιαούρτι
1 κοτσάνακι σέλινο, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας  ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
 αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, για γεύση
σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο, γαρνιτούρα η΄μαιδανο
Οδηγίες
Βαζετε τα αυγά σε  μεγάλη κατσαρόλα  γεμίζετε με κρύο νερό μέχρι να καλύπτονται ριχνετε και λιγο αλάτι και βαζετε να βραζουν για 10 λεπτα .
. Όταν βράσουν κλεινετε τη φωτια και αφηνετε μεσα στην κατσαρολα 5-6 λεπτα ακομα.
Βαζετε τα αυγά κάτω από  τρεχουμενο κρύο νερό για να κρυωσουν.
Καθαριζουμε  τα αυγά  τα ψιλοκόβουμε και τα βαζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέστε το σέλινο,  γιαούρτι, μουστάρδα, το σχοινόπρασο, μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, και ανακατεύουμε καλά.
Σερβιρετε πανω σε φρυγανισμενες φετες ψωμιου.
Προαιρετικά: τοποθετήστε ένα στρώμα από σπανάκι στο ψωμί πριν απλωσετε το ντιπ.
Γαρνίρετε με σχοινόπρασο η΄ μαϊντανό και σερβίρετε .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου