Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Σάλτσα Αλφρέντο

Σάλτσα Αλφρέντο
Υλικά (Σερβίρει 4)
1/4 φλιτζανιού βούτυρο
1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο
1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό
Σημειώσεις συνταγής
Για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα μπορείτε αντί για κρέμα να προσθέσετε γάλα εβαπορέ ή ακόμα και φρέσκο. Σαν παραλλαγή τυριού μπορεί να χρησιμοποιηθεί γραβιέρα. Η σάλτσα είναι πανεύκολη και γρήγορη! Προτείνεται συνοδευτική σε κοτόπουλο ή μανιτάρια ή ζυμαρικά.
Εκτέλεση συνταγής
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα
μας, το τριμμένο σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε

συνεχώς ενώ παράλληλα ζεσταίνουμε. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το βασιλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου