Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ντιπ ή σαλάτα με φέτα και ντομάτα

Ντιπ ή σαλάτα με φέτα και ντομάτα
Υλικά
430 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο(κον-κασέ)
1/4 κούπας κρεμμύδι κομμένο
2 σκέλίδες σκόρδο στην πρέσα
1/4 κούπας κομμένο μαϊντανό ή βασιλικό
2 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
1/2 κ.γ. πιπέρι
1/4 κούπας ελαιόλαδο
2 κούπες φέτα
Εκτέλεση
Βάζουμε στο multi όλα μαζί τα υλικά εκτός από τη φέτα και
χτυπάμε για λίγο.
Προσθέτουμε και τη φέτα και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να
πάρουμε μια όμορφη πάστα.
Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρουμε είτε σαν
σαλάτα είτε σαν dip με κρακεράκια,κριτσίνια,παξιμαδάκια,

φρυγανισμένες φέτες ψωμιού ή ψημένες πιτούλες από σουβλάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου