ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ “ΣΑΛΤΙΜΠΟΓΚΑ”
ΥΛΙΚΑ:
2 Φιλετα κοτοπουλο στηθος
4φετες προσουτο
8 φυλλα φασκομηλο
Αλατι&πιπερι
Λιγο αλευρι
Λιγο βουτηρο για το τηγανισμα
Εκτελεση
Χαραζουμε λιγο τα φιλετα με το μαχαιρι κατα μηκος και τα χτυπαμα ελαφρα να απλωσουν λιγο.Αλατοπιπερωνουμε και τις δυο πλευρες.
Βαζουμε απο δυο φυλαρακια φασκομηλο στην καθε πλευρά του φιλετου και τυλίγουμε με τις δύο φέτες προσουτο το κάθε κομμάτι. Παναρουμε με το αλεύρι και τηγανίζουμε στο ζεστό βούτυρο μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με λαχανικά βραστά Η ψητά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου