ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΕΙΟ
Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016
mousse τυριού:
250 γραμμάρια Cream cheese Hellman’s,
25 γραμμάρια Μουστάρδα Hellman’s Mild,
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35%.
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο ενός μίξερ και με το σύρμα χτυπάμε στην γρήγορη ταχύτητα για 10 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης κινητού
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου