Τρίτη 19 Μαΐου 2020

ΚΈΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Κέικ πορτοκάλιου 
Υλικά 
5 αβγά 
 11/2 κούπα του νες ζάχαρη
2 βανίλιες.
1 ποτηρι φαντα πορτοκάλι 
λίγο γάλα. 
Ξύσμα πορτοκαλιού, 
1 βιταμ λιωμένο 
3 κούπες  αλεύρι 
1 μπεκιν. 
Εκτέλεση 
Στο μιξερ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη προσθέτουμε τα υγρά το Βιτάμ και τέλος το αλεύρι. Αδειάζουμε το χυλό σε ταψί και ψήνουμε 
Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180βαθμούς περίπου 45λεπτά. Δοκιμάζω με ξύλο από σουβλάκι να βγαίνει στεγνό. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη όταν κρυώσει και σερβίρουμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου