Υλικά:
- 2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
- 2 φλιτζάνια του καφέ σπορέλαιο
- 2 φλιτζάνια του καφέ γάλα
- 2 αυγά
- Αμμωνία
- Αλεύρι όσο πάρει
Υλικά για την κρέμα:
- 2 λίτρα γάλα
- 1 κουτί κάστε πάουντερ
- Ζάχαρη όσο θέλουμε
Εκτέλεση:
Αφού έχουμε χτυπήσει τη ζάχαρη, το σπορέλαιο και τα αυγά, ζεσταίνουμε πολύ το γάλα και ρίχνουμε μέσα την αμμωνία. Γίνετε αφρός το ρίχνουμε στο μίγμα και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο ώστε να μη μας γίνει η ζύμη σκληρή αλλά ούτε και πολύ μαλακή. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 3 μέρη, ανοίγουμε 3 φύλλα τα ψήνουμε ένα – ένα. Τοποθετούμε εναλλάξ ένα φύλλο μία στρώση κρέμα.,φύλλο κρέμα και τελειώνουμε πασπαλίζοντας με κανέλλα και καρύδια. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιείτε έτοιμο φύλλο σφολιάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου