Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Στριφτη Σπανακόπιτα

Γέμιση
• 1 κιλό σπανάκι
• 5 πράσα
• 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 
• 1 ματσάκι άνηθο
• Φέτα 300γρ 
• Λάδι και αλάτι
Για το φύλλο
• 550 αλεύρι κίτρινο. 
• 500 ml νερό 
• Αλάτι
Αφού τα έχω ζυμώσει στο μίξερ στο τέλος βάζω λίγο λαδάκι στο μίξερ και το ξαναζυμώνω για λίγο . Αυτή η δοσολογία μου βγαίνει γύρω στα 7 φύλλα και τα ανοίγω με νισεστε .Για το ψήσιμο προθερμενω την κουζίνα στους 250 βαθμούς αντίσταση βάζω την σπανακόπιτα μέσα, την αφήνω μέχρι να χρυσαφησει να πάρει ένα ωραίο χρώμα μετά χαμηλωνω τη κουζίνα στους 170 βαθμούς και τη ψήνω για 1 ώρα.καλη επυτιχια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου