Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Μους φέτας

Υλικά

Για 4-6 άτομα

50 γραμμάρια τυρί κρέμα
200 γραμμάρια σκληρή φέτα
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 συσκευασία μακαρόνια παπαρδέλες
1 φύλλο βασιλικόυ για το σερβίρισμα

Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής

Για να φτιάξουμε τη μους φέτας, βάζουμε στο μπλέντερ τη φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αλάτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια ενιαία σάλτσα.Την αφήνουμε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου