Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ BBQ SAUCE JACK DANIELS

Υλικά για 2 άτομα

2 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

Ι ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΒQSAUCE

2κγ ΜΠΑΧΑΡΙ

20γρ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΑΚΟΜΑ.ΤΟ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΚΙ.ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ BBQSAUCE ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 4-5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ BBQSAUCE.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΡΥΖΙ ΒΑΣΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΝΕΥ ΜΑΝΓΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου