ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΕΙΟ
Τρίτη 8 Μαρτίου 2016
σάλτσα γιαούρτι Για λαχανικά
200 γρ. γιαούρτι
10 γρ. ελαιόλαδο
5 γρ. ξίδι μπαλσάμικο, λευκό
5 γρ. σιρόπι
1 κουταλάκι γλυκού ξύσμα λεμονιού
5 γρ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
αλάτι
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και διατηρούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου