Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

σάλτσα φέτας:

Τι χρειαζόμαστε:

για την σάλτσα φέτας:
250 gr φέτα θρυμματισμένη
1/2 φλ. τσ γάλα φρέσκο
15 γρ βούτυρο
λίγο πιπέρι
μπούκοβο (προαιρετικά )
Πώς το κάνουμε
για την σάλτσα φέτας: Βάζω την θρυμματισμένη φέτα με το γάλα σε μία κατσαρολίτσα ή σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι.

Προσθέτω και το βούτυρο και βάζω σε μέτρια φωτιά να βράσει, έως να αποκτήσει την πυκνότητα που θέλουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορώ να αντικαταστήσω το γάλα με το νερό και λίγο λευκό κρασί για πιο δυνατή γεύση. Επίσης, ταιριάζει με ψητά κολοκυθάκια και μελιτζάνες  με μπροκολο ή κουνουπίδι!
Εννοείται πως ανακατεύουμε για να μην κολλήσει η σάλτσα φέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου