Η συγκεκριμένη κρύα σάλτσα είναι πολύ δροσερή και συνδυάζεται με πολλά υλικά, όπως τραγανιστό μαρούλι iceburg. Ένα καλό παράδειγμα είναι να σερβιριστεί με κοτόπουλο ή και στέικ στη σχάρα και κρουτόνια. Επίσης συνδυάζεται πολύ καλά και με φρούτα, πχ μήλο.
Υλικά
4 κ σ γιαούρτι στραγγιστό
1 κ σ μαγιονέζα
Αλατοπίπερο
1/2 κ κι ξύδι ρυζιού
1/4 κ κι σκόρδο λιωμένο
2 κ σ φρέσκο σχοινόπρασο, μαϊντανό, και δυόσμο.
4 κ σ γιαούρτι στραγγιστό
1 κ σ μαγιονέζα
Αλατοπίπερο
1/2 κ κι ξύδι ρυζιού
1/4 κ κι σκόρδο λιωμένο
2 κ σ φρέσκο σχοινόπρασο, μαϊντανό, και δυόσμο.
Μέθοδος παρασκευής
Σε ένα μπολ, βάζουμε την μαγιονέζα, την ανακατεύουμε προσθέτοντας το ξύδι, Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, τα υπόλοιπα υλικά.
Συμβουλή: μπορείτε να φτιάξετε πιο μεγάλη ποσότητα και να την έχετε στο ψυγείο για μία βδομάδα.
Σε ένα μπολ, βάζουμε την μαγιονέζα, την ανακατεύουμε προσθέτοντας το ξύδι, Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, τα υπόλοιπα υλικά.
Συμβουλή: μπορείτε να φτιάξετε πιο μεγάλη ποσότητα και να την έχετε στο ψυγείο για μία βδομάδα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου