Υλικά
1 κιλό αγριογούρουνο
2-3 κρεμμύδια
1 φύλλο δάφνης
1 κανέλα
Αλάτι, πιπέρι
Κύμινο σε σκόνη
Ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
Ντοματοχυμό
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
Μια κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι σε μισό κρασοπότηρο ελαιόλαδο και το σκόρδο. Ρίχνουμε το κρέας και τα μπαχαρικά.
- Ρίχνουμε ένα κρασοπότηρο κόκκινο κρασί, λίγο ξύδι για να απομακρυνθούν οι μυρωδιές και περιμένουμε να εξατμιστεί.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα κουτί από ντοματοχυμό και το αφήνουμε να βράσει για 4’ στη χύτρα ταχύτητας.
- Παράλληλα καθαρίζουμε τα υπόλοιπα 2 κρεμμυδάκια και όταν βράσει το κρέας τα προσθέτουμε.
- Επίσης προσθέτουμε και λίγο πελτέ και αφήνουμε να βράσουν τα κρεμμύδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου