Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Κεικ λεμονιου!



Υλικα
1 κουπα ηλιελαιο
1.5 κουπα ζαχαρη κρυσταλλικη
4 αυγα
1 βανιλια
1 κουταλακι μπεικιν παουντερ
3 κουπες αλευρι για ολες τις χρησεις
1 κουπα κρεμα γαλακτος
1 κουπα χυμο λεμονιου
Ξυσμα απο ενα λεμονι
Εκτελεση
Χτυπαμε το λαδι με τη ζαχαρη να ασπρισουν
Ριχουμε τα αυγα εξακολουθουμε το χτυπημα τη βανιλια το μπεικιν και την κρεμα γαλακτος και χτυπαμε ριχνουμε σιγα σιγα το αλευρι και το χυμο και τελος το ξυσμα.
Το ριχνουμε σε λαδωμενη φορμα και ψηνουμε στους 180 β για μια ωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου