- 1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Λίγες σταγόνες μηλόξιδο (προαιρετικά)
- 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (το άσπρο)
- 1 κ.γ. δυόσμο
- ½ κούπα φέτα λιωμένη
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε καλά τα υλικά μας, κλείνουμε σε ταπεράκι και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 1 ώρα.
Αναμειγνύουμε καλά τα υλικά μας, κλείνουμε σε ταπεράκι και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου