Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Σάλτσα γιαουρτιού - τυριού

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • Λίγες σταγόνες μηλόξιδο (προαιρετικά)
  • 3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (το άσπρο)
  • 1 κ.γ. δυόσμο
  • ½ κούπα φέτα λιωμένη
Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε καλά τα υλικά μας, κλείνουμε σε ταπεράκι και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 1 ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου